Produk

Pancuran hawa

  • Otomatis Panto Air Pancuran

    Otomatis Panto Air Pancuran

    Kamar pancuran hawa ngadopsi bentuk aliran hawa jet.Kipas centrifugal pencét hawa disaring ku pre-filter dina kotak tekanan négatip kana kotak tekanan statik, lajeng hawa bersih ditiup kaluar ku nozzle hawa ngaliwatan wewengkon gawé dina speed angin tangtu.Partikel lebu sareng partikel biologis jalma sareng objék dileungitkeun, pikeun ngahontal tujuan beberesih.